PACKAGE
VIDEO MOTION

Uw gasten worden verdeeld in teams en nemen de uitdaging aan om op één dag een film te draaien.

En… actie!

Elk team wordt begeleid door een professionele cameraman. Het team organiseert zich en de rollen worden verdeeld. De deelnemers zullen blijk moeten geven van teamspirit, inzet en solidariteit om de uitdaging die hen wordt aangereikt, tot een goed einde te brengen. Zodra ze klaar zijn met het draaien, gaan de deelnemers over tot de montage van hun film. Elke groep bestaat uit professionele technici uit de audiovisuele wereld die het geheel coachen en superviseren. Ze stellen hun knowhow ter beschikking van alle deelnemers.

Voorbeeld

Actiefilm, komedie, televisiereeks, reclamespot, replica van een cultscène, of een variant van een bedrijfswaarde, alle thema’s zijn mogelijk.

Op naar de Oscars!

De realisaties worden uitgezonden, de teams zien dan het resultaat van hun samenwerking.

Resultaat

Elke groep moet een cassette met 6 minuten opnamen meebrengen naar de studio. Na wat knipwerk en de montage wordt de film vertoond aan alle groepen.


PACKAGE
CREATIVE PHOTO

Fotografie als uitdrukkingsmiddel! Elke werknemer interpreteert, via een cliché, een boodschap, een waarde, de visie, ... van de onderneming.

Fotografie is geen improvisatie. Het team wordt onderverdeeld in verschillende rollen. Er is de camera-instelling, de belichting, de keuze van het decor of de locatie, het concept dat de boodschap omvat, gekoppeld aan de visuele dynamiek...

Voorbeeld en doelstellingen

Illustreer uw benadering van de groene onderneming. Of ook: hoe ziet u uw onderneming in 2020? Doel is een beter begrip van de onderneming en de introductie van een artistiek aspect binnen de onderneming.

Resultaat

2 mogelijkheden:

Fotowedstrijd
Tussen de werknemers wordt gedurende 1 à 3 maanden een fotowedstrijd gelanceerd. Daarna worden de beste clichés tentoongesteld op een evenement/vernissage. Elk team moet zijn werk presenteren, illustreren en positioneren ten overstaan van zijn boodschap.

Foto-ervaring
Per team of solo, ontwikkeling van artistieke foto’s die een welbepaald thema illustreren. Bijvoorbeeld, de waarden van de vennootschap. Einddoel is een tentoonstelling van de foto’s die werden gemaakt in uw onderneming.


PACKAGE
CREATIVE LIPDUB

Laat uw werknemers zingen!
Geef een dynamiek aan uw team...

Het idee is eenvoudig: een lied, een opnameplan, een beetje voorbereiding en veel spontaneïteit. Playback is een korte muziekclip, waarbij de spelers in "playback" meezingen op een liedje naar keuze. de clip wordt opgenomen op uw werkplaats.

In welke gevallen kunt u playback gebruiken? In het kader van een Teambuilding - Incentive, een Sales Event, een wervingsactie, voor de eindejaarswensen ... Of gewoon om uw onderneming op een originele manier voor te stellen. De relaties tussen de personeelsleden versterken, een gemeenschappelijk doel nastreven, … Een onvergetelijke herinnering!

Deze activiteit biedt de mogelijkheid om een ander aspect van de arbeidswereld te tonen, … een wereld waarin gezongen wordt en plezier wordt gemaakt tussen de collega’s. Playback is een fantastisch instrument om een team te motiveren en hechter te maken. Een positieve en ludieke activiteit voor de deelnemers, die bovendien weinig kost qua investering. Bovendien geeft Playback een jong en dynamisch imago aan de onderneming.

Het vormt een gelegenheid om elkaar te ontmoeten in een compleet ontspannen sfeer, waar spontaneïteit wordt aangemoedigd. Uiteindelijk levert dit het muzikale bewijs dat het leven op kantoor soms veel leuker is dan men zou denken... Een buitengewone activiteit!

Resultaat

Het resultaat is altijd vermakelijk. In de uiteindelijke clip wordt de euforie van een hele dag teamwerk gecomprimeerd . Een spontane en ietwat ongewone kant die zijn succes evenzeer aan de kwaliteit van de titel als aan de interpretatie van de amateurzangers te danken heeft.


PACKAGE
CREATIVE FASHION

U zet een stapje in de modewereld. U gaat uw stijl, uw talent en uiteindelijk uw merk of uw product tot uiting brengen.

Met de hulp van professionele stilisten treedt u toe tot de modewereld. Op het programma: fun, ontspanning en creativiteit zullen zeker niet ontbreken. Een modeshow vol ambiance gegarandeerd!

Een echte uitdaging:
Een kledinglijn ontwerpen.

Met de hulp van een professionele stilist(e) ontwerpt elk team een unieke en complete lijn. Alle teams worden bijgestaan door een coach voor de benutting van het potentieel, de knowhow en de juiste attitude. De lijn kan gecreëerd worden in functie van een thema, bedrijfswaarden, een product, ...

Resultaat

  • -Versterking van de teamcohesie
  • -Precisering van de rollen en verantwoordelijkheden van eenieder
  • -Een klimaat van openheid en wederzijds begrip creëren
  • -Zich op collectieve waarden richten
  • -Een collectief begrip tot stand brengen
  • -Modeshowavond
Voorbeelden van seminaries