Incentives & teambuilding
anders bekeken

Aan de hand van een media-instrument neemt Video Motion u mee op avontuur. De creativiteit van uw medewerkers krijgt een boost door een gezamenlijk project te realiseren, op maat gemaakt, in rechtstreekse samenhang met uw bedrijfscultuur.

Dankzij het Video Motion koppelt u het nuttige van een opleiding aan het aangename van een incentive of een teambuilding!

De inhoud van deze pagina vereist een recentere versie van Adobe Flash Player. Download Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

Waarom deelnemen aan een VIDEOMOTION ?

U ontwikkelt uw interprofessionele relaties en verbetert tegelijk ook uw persoonlijke vaardigheden.

U ontdekt en ontwikkelt talenten en vaardigheden die u misschien nooit had vermoed bij sommigen. Leer uw medewerkers op een andere manier kennen!

U verbetert de dynamiek, de motivatie en communicatie tussen de deelnemers of blaast ze nieuw leven in. U ontwikkelt een gevoel van wederzijdse hulp en vertrouwen.

Het Video Motion stimuleert een positieve collectieve wedijver via een originele ervaring, die in groep wordt beleefd.


Toon uw talenten!

Elk type seminarie is een leerproces op het vlak van uitdrukking van waarden, boodschappen, stijlen en emoties... van zichzelf.Hoofddoel van het Video Motion is de uitdrukking van het talent dat we allemaal in ons hebben.

We hebben allemaal immers een zekere creativiteit in ons, en het seminarie is precies een hulpmiddel om die creativiteit tot uiting te laten komen dankzij verschillende expressievormen. Door die creativiteit te kanaliseren met behulp van verschillende media-instrumenten tonen we een ander beeld van onszelf dankzij een reflectie die eigen is aan het creatieproces.

Voor wie?

Alle bedrijfsafdelingen, uit elke sector, vanaf 5 tot 300 personen.


Door wie?

Al onze activiteiten worden begeleid door een team van professionals.

Tel. +32(0)2 644 58 24

of